H Palco Professional το Φθινόπωρο του 2015 διοργανώνει το πολύ μεγάλο gala PALCO AWARDS ‘’TIME MEMORIES’’

PALCO AWARDS ‘’TIME MEMORIES’’ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Palco Professional το Φθινόπωρο του 2015 διοργανώνει το πολύ μεγάλο gala PALCO AWARDS ‘’TIME MEMORIES’’ για την υποστήριξη του Συλλόγου ‘’Φλόγα’’ και των παιδιών με καρκίνο. Μοναδικά για τον Ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, τα PALCO AWARDS έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα είναι μία μεγάλη γιορτή, ένα πομπώδες καλλιτεχνικό δρώμενο, μία συνεύρεση πολλών μορφών Τέχνης, μία φωτόλουστη βραδιά όπου το χρώμα, το σχήμα, η συμμετρία, η ασυμμετρία και η δεξιοτεχνία θα ξεδιπλωθούν μπροστά στο κοινό. 
Τα PALCO AWARDS θα πραγματοποιηθούν στο ΄΄ΘΕΑΤΡΟΝ’’ του Κέντρου Πολιτισμού ‘’Ελληνικός Κόσμος’’ ( Πειραιώς 254 - Ταύρος ) στις 19 Οκτωβρίου 2015 και έχουν θέμα τον παγκόσμιο κινηματογράφο, τα διεθνή μιούζικαλς και τα στυλ που αυτά επέβαλλαν παγκοσμίως. Στα Placo Awards θα ΄΄συναντηθούν΄΄ οι Αστέρες την δεκαετιών της μεγάλης οθόνης και του θεάτρου. Σκοπός είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων της Κομμωτικής Τέχνης και της Ελληνικής Μόδας σε συνδυασμό με άλλες μορφές Καλλιτεχνικής δημιουργίας μέσα από την υποστήριξη του θεσμού της προσφοράς και της φιλανθρωπίας.
Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε κάθε hair stylist & fashion designer να συμμετάσχει στα PALCO AWARDS ώστε να αναδείξει το ταλέντο του, να επικοινωνήσει στο κοινό και στον Τύπο τη δουλειά του, να κατακτήσει το βραβείο της PALCO PROFFESSIONAL !

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 20 Ιουνίου 2015 στο : ioanna@pop-art.gr - chrispetridis.art@gmail.com & 697 972 8786 & 698 5015 875 .

Επιμέλεια - διοργάνωση: Πατσουλάκη Ιωάννα – Πετρίδης Χρήστος 
για την Palco Professional

myhairgr

Instagram